Recepty
Vegee burger, BBQ dip, hranolky
Doba přípravy:
1 hod.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Burger květákovo-sýrový 75g předsmažený mražený 1x1kg Ardo
1 kus
BBQ omáčka 1x2,4kg Chef Club
1 kus
Kečup jemný tuba 4x900g Neli
4 kusy
Majonéza Professional chlazená 1x5l Hellmann's
5 kg
Hranolky farmářské ve tvaru U (Fry´n Dip) mražené 5x2,5kg McCain
12,5 kg
Ciabatta s olivami mražená 70x90g La Lorraine
70 kusů
Cibule smažená 1x500g Dafo
1 kus
Bodec bambusový na hamburger a jednohubky 15 cm 1x250ks Wimex
1 balení
Ingredience (10 porcí):
750g Květákovo-sýrový burger
10ks Ciabatta s olivami
50g BBQ omáčka
1500g Hranolky
10ks Olivy
150g Majonéza
150g Kečup
50g Smažená cibulka
10ks Špejle
Postup:
BBQ, majonézu a kečup smícháme. Květákovo-sýrový burger osmažíme do zlatova. Ciabattu prokrojíme a opečeme do zlatova a křupava. Opečenou ciabattu pomažeme dipem, přidáme rajče, polníček, burger, smaženou cibulku a přiklopíme vrchem ciabatty a propíchneme napichovátkem s černou olivou. Servírujeme s hranolky.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Burger květákovo-sýrový 75g předsmažený mražený 1x1kg Ardo
1 kus
BBQ omáčka 1x2,4kg Chef Club
1 kus
Kečup jemný tuba 4x900g Neli
4 kusy
Majonéza Professional chlazená 1x5l Hellmann's
5 kg
Hranolky farmářské ve tvaru U (Fry´n Dip) mražené 5x2,5kg McCain
12,5 kg
Ciabatta s olivami mražená 70x90g La Lorraine
70 kusů
Cibule smažená 1x500g Dafo
1 kus
Bodec bambusový na hamburger a jednohubky 15 cm 1x250ks Wimex
1 balení