Recepty
Treska s bylinkovou krustou, kuskus s cizrnou, cuketou a rajčaty
Doba přípravy:
1 hod.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Tresku osolíme, opepříme a rozložíme na plechy.Každý filet pokryjeme bylinkovou krustou, kterou si připravíme z másla, bylinek a toustového chleba v mixéru.
Takto připravenou tresku pečeme na 180°C 10-15min.
Kuskus zalijeme osolenou vroucí vodou, přikryjeme potravinářskou fólií a necháme 7-10min odpočívat. Na pánvi orestujeme zeleninu ke které přidáme uvařenou cizrnu, osolíme, opepříme a smícháme s hotovým kuskusem, ochutíme citronovou šťávou a vinným octem.
K tomuto pokrmu je vhodná bylinková nebo citronová omáčka.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu