Toskánská polévka Ribollita
Doba přípravy:
1 hod.

Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Ingredience:
500g Konzervované bílé fazole
250g Mrkev
150g Celer
150g Řapíkatý celer
250g Cibule
30g Česnek
300g Brambory
250g Drcená rajčata
300g Kapusta
2l Kuřecí vývar
50ml Olivový olej
Sůl, pepř, rozmarýn
Postup:
Mrkev, celer a řapíkatý celer nakrájíme na kostky o hraně 0,5 cm. Kapustu nakrájíme na proužky, cibuli a česnek na jemno, brambory na kostky o hraně 1 cm. V kastrolu rozpálíme olej, přidáme mrkev, celer a řapíkatý celer a restujeme 2 minuty. Přidáme cibuli a česnek a necháme zesklovatět. Přidáme drcená rajčata, rozmarýn, kapustu a brambory, zalijeme vývarem, promícháme a vaříme dokud není zelenina měkká. Přidáme fazole, přivedeme k varu a stáhneme z ohně.
Podáváme se strouhaným parmazánem a opečeným bílým chlebem.

Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu