Penne Arrabiata s kuličkami a cuketou
Ingredience (10 porcí):
Omáčka:
Cibule červená 200 g
Česnek 20 g
Olivový olej 100 g
Knorr Primerba Professional Červené pesto 20 g
Knorr Professional Tomato Pronto 500 g
Knorr Professional Rajčatový protlak 100 g
Mleté maso 900g
Penne:
Knorr Professional těstoviny Penne 700 g
Sůl 10 g
Cuketa, malé kostičky 700 g
Mrkev, malé kostičky 300 g
Olej 100 ml
Knorr Professional Primerba Bazalka 20 g
Servírování:
Vegetariánský sýr (Violife gouda) strouhaný 150 g
Bazalka čerstvá 5 g
Plochá listová petržel 10 g
Postup:
Omáčka:
Na oleji opečeme jemně pokrájenou cibuli, česnek, přidáme rajčatový protlak, opět krátce orestujeme a přilijeme Tomato Pronto. Necháme společně provařit spolu s vloženými vege kuličkami.
Penne:
Těstovinu vařte v osolené vodě cca 12 minut a sceďte. Na oleji krátce orestujte kostičky cukety a zblanšírované kostičky mrkve, přidejte k těstovině a promíchejte s bazalkovou pastou.
Servírování:
Na talíři vytvořte z těstoviny hnízdo, doprostřed servírujte kuličky s rajčatovou omáčkou a vše posypte nastrouhaným sýrem. Ozdobte nasekanou bazalkou a petrželkou.