Distributor potravin
E-shop
E-shop

Ingredience krém:
750ml Mandarinkové šťávy
425g Bílá čokoláda
50g Přepuštěné máslo
5g Želatina plátková
2ks Kůra z mandarinky
375g Smetana

Postup:
Mandarinkovou šťávu svaříme na polovinu. Želatinu necháme nabobtnat ve studené vodě. Do nádoby vložíme čokoládu, přepuštěné máslo, nastrouhanou mandarinkovou kůru a zcezenou nabobtnanou želatinu. Postupně přiléváme horkou mandarinkovou šťávu a mixujeme tyčovým mixérem. Za stálého mixování přilijeme smetanu. Takto připravenou směs necháme vychladit 4 hodiny, nebo přes noc.

Ingredience Panna cotta:
250g Jogurt bílý
200g Smetana
50g Cukr moučka
5g Želatina plátková

Postup:
Ve studené vodě necháme nabobtnat želatinu. Jogurt smícháme s cukrem a vyšlehanou smetanou. Želatinu vycedíme a rozpustíme ve vodní lázni, nebo v mikrovlnce. Želatinu vmícháme do jogurtové směsi a plníme do připravených forem. Necháme vychladit.

Ingredience mandlová drobenka:
100g Másla
100g Hladká mouka
2g vanilkový extrakt
100g Mandlová mouka
7g Amaretto
40g Plátky mandlí

Postup:
Všechny suroviny smícháme dohromady. Připravenou směs nadrobíme na plech s pečícím papírem. Pečeme na 160°C 15-20 minut.