Recepty
Krůtí prso s bylinkami, glazírovaná mrkev s medem, šťouchané brambory
Doba přípravy:
1,5 hod.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Očištěné krůtí prso osolíme, opepříme, přidáme nasekaný čerstvý tymián, olej a vše vmasírujeme do masa. Necháme marinovat 2-3 hodiny, nejlépe však přes noc.
Takto naložené maso opečeme ze všech stran do zlatova, vložíme do trouby a pečeme na 130°C. Teplota v jádře 74°C vpichová sonda.
Mrkev blanšírujeme v osolené vroucí vodě, nebo dáme do konvektomatu na páru. Poté smícháme s máslem, medem a nasekaným tymiánem.
Podáváme s bramborovou kaší, šťouchaným nebo vařeným bramborem.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu