Distributor potravin
E-shop
E-shop

10 porcí

Hovězí rump steak
Sůl, Pepř
Rozmarýn, Tymián
Česnek
Máslo
Postup: Maso nakořeníme, opečeme ze všech stran, přidáme bylinky, česnek a máslo. Dopékáme v troubě na 130°C 55°C vpichová sonda. Necháme 5 minut odpočinout a filírujeme.

Salát z pečené cibule s chilli:
Cibule 1500g
Čerstvé chilli 75g
Červený vinný ocet 110ml
Olivový olej 55ml
Třtinový cukr 95g
Sůl 10g, Pepř 5g
Nasekaná petrželka a pažitka
Postup: Cibuli ve slupce rozložíme na rošt a pečeme při 250°C cca 20 minut. Ještě za tepla oloupeme a pokrájíme nahrubo. Ze zbylých surovin si připravíme zálivku, smícháme s cibulí a necháme odležet v lednici.

Avokádo mayo
Majonéza 300g, Avokádo 300g, Limetová šťáva 50g, Sůl, Pepř