Recepty
Hovězí rump steak, salát z pečené cibule s chilli, batátové hranolky, mayo avokádo
Doba přípravy:
1 hod.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Hovězí Rump steak vcelku chlazený Warisch CZ cca 3kg
3 kg
Rozmarýn čerstvý 1x100g
1 balení
Cibule kal. 50/70 čerstvá 1x10kg
10 kg
Ocet vinný červený 1x1l Andrea Milano
1 kus
Avokádo půlené mražené 1x1kg Ardo
1 kus
Majonéza Professional / Delicate chlazená 1x5l Hellmann's
5 kg
Máslo CZ chlazené 1x250g
1 kus
10 porcí
Hovězí rump steak
Sůl, Pepř
Rozmarýn, Tymián
Česnek
Máslo
Postup: Maso nakořeníme, opečeme ze všech stran, přidáme bylinky, česnek a máslo. Dopékáme v troubě na 130°C 55°C vpichová sonda. Necháme 5 minut odpočinout a filírujeme.
Salát z pečené cibule s chilli:
Cibule 1500g
Čerstvé chilli 75g
Červený vinný ocet 110ml
Olivový olej 55ml
Třtinový cukr 95g
Sůl 10g, Pepř 5g
Nasekaná petrželka a pažitka
Postup: Cibuli ve slupce rozložíme na rošt a pečeme při 250°C cca 20 minut. Ještě za tepla oloupeme a pokrájíme nahrubo. Ze zbylých surovin si připravíme zálivku, smícháme s cibulí a necháme odležet v lednici.
Avokádo mayo
Majonéza 300g, Avokádo 300g, Limetová šťáva 50g, Sůl, Pepř
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Hovězí Rump steak vcelku chlazený Warisch CZ cca 3kg
3 kg
Rozmarýn čerstvý 1x100g
1 balení
Cibule kal. 50/70 čerstvá 1x10kg
10 kg
Ocet vinný červený 1x1l Andrea Milano
1 kus
Avokádo půlené mražené 1x1kg Ardo
1 kus
Majonéza Professional / Delicate chlazená 1x5l Hellmann's
5 kg
Máslo CZ chlazené 1x250g
1 kus