Distributor potravin
E-shop
E-shop

Postup:
Krkovici si nakrájíme na jednotlivé steaky, které si mírně naklepeme. V hmoždíři si rozdrtíme lístky tymiánu, sůl, pepř, česnek, citronovou kůru a trochu olivového oleje. Vzniklým pestem následně potřeme z obou stran jednotlivé steaky a necháme je marinovat. Steaky opečeme na pánvi z obou stran dozlatova. Zeleninovou směs Roast Supreme si jemně prohřejeme na pánvi. Krkovičku podáváme se zeleninovou směsí a bramborovými hranolkami.

Suroviny (10 porcí):
Vepřová krkovice bez kosti 1500g
Olivový olej extra panenský 100ml
Česnek drcený porce 1kg
Citronová kůra 10g
Sůl jedlá s jodem 10g
Pepř černý celý 3g
Tymián citronový čerstvý 10g
Ardo Roast Supreme 600g
Steakové hranolky 1500g