Uzené kachní prso, petrželové kroupy
Doba přípravy:
1 hod.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Uzené kachní prso VAC. chlazené 1x2,5kg Vodňany CZ
2,5 kg
Ječné kroupy střední č.7 12x1kg Penam
12 kusů
Petrželová nať hladká čerstvá 1x500g
1 kus
Kuřecí vývar 1x1l Cibule Bistro
1 kus
Máslo CZ chlazené 1x250g
1 kus
Kuřecí žaludky MO VAC mražené 24x500g Vaše Drůbež
24 kusů
Výhonky hrášku čerstvé 1x100g Little Luko
1 kus
Recept Romana Pauluse
Suroviny (10 porcí):
500 g uzených kachních prsou na tenké plátky
500 g vařených ječných krup
Hrst + půl hrsti velkolisté petržele – zhruba 2,5 hrsti
Sůl, pepř – podle chuti
625 ml drůbežího vývaru
5 polévkových lžic másla
20 ks kachních konfitovaných žaludků
Výhonky na dozdobení
Postup:
Petržel zblanšírujeme v osolené vodě a poté rozmixujeme na jemnou pastu. Česnek orestujeme na másle a podlijeme vývarem, přidáme kroupy a povaříme. Přidáme pastu z petržele, zjemníme máslem a dochutíme. Podáváme s plátky uzených kachních prsou, konfitovanými žaludky a výhonky řeřichy.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Uzené kachní prso VAC. chlazené 1x2,5kg Vodňany CZ
2,5 kg
Ječné kroupy střední č.7 12x1kg Penam
12 kusů
Petrželová nať hladká čerstvá 1x500g
1 kus
Kuřecí vývar 1x1l Cibule Bistro
1 kus
Máslo CZ chlazené 1x250g
1 kus
Kuřecí žaludky MO VAC mražené 24x500g Vaše Drůbež
24 kusů
Výhonky hrášku čerstvé 1x100g Little Luko
1 kus