Penne alla puttanesca
Doba přípravy:
30 min.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Penne Rigate - trubičky rýhované semolinové 1x3kg Granoro
3 kg
Ančovičky plátky filetky v oleji 1x720g Rizzoli
1 kus
Kapary ve slaném nálevu 1x700g Luxeapers
1 kus
Olivy černé kalamata řecké bez pecky 1x1kg
1 kus
Rajče Cherry balené čerstvé 1x250g
1 kus
Paprika tří barev premium mražená 1x2,5kg Vinica
2,5 kg
Cibule žlutá loupaná kostky chlazená CZ 1x3kg
3 kg
Suroviny (10 porcí):
Penne semolinové 1500g
Filety z ančoviček 100g
Kapary v octovém nálevu 50g
Olivy Kalamata černé vypeckované 100g
Česnek drcený porce 20g
Cherry rajčata 200g
Paprika řezy tří barev 100g
Cibule bílá kostky 150g
Petrželová nať 5g
Sůl jedlá s jódem 20g
Pepř černý mletý 1g
Postup:
Ve vroucí osolené vodě uvaříme penne na zkus. Na pánvi na olivovém oleji si zpěníme česnek, společně s paprikou, rajčaty, cibulkou a kapary. Přidáme uvařené těstoviny, společně s olivami a ančovičkami. Lehce prohodíme, ochutíme a podáváme dozdobené petrželkou.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Penne Rigate - trubičky rýhované semolinové 1x3kg Granoro
3 kg
Ančovičky plátky filetky v oleji 1x720g Rizzoli
1 kus
Kapary ve slaném nálevu 1x700g Luxeapers
1 kus
Olivy černé kalamata řecké bez pecky 1x1kg
1 kus
Rajče Cherry balené čerstvé 1x250g
1 kus
Paprika tří barev premium mražená 1x2,5kg Vinica
2,5 kg
Cibule žlutá loupaná kostky chlazená CZ 1x3kg
3 kg