Pečená kachna v bylinkové palačince
Doba přípravy:
2,5 hod.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Husa s droby kalibrovaná mražená 4x4kg PL
16 kg
Cibule žlutá loupaná celá chlazená CZ 1x3kg
3 kg
Zázvor čerstvý dle váhy
1 kg
Hoisin omáčka 1x730ml Flying Goose
1 kus
Bazalka čerstvá 1x100g
1 balení
Pažitka čerstvá 1x100g
1 balení
Petrželová nať hladká čerstvá 1x500g
1 kus
Sriracha Mayo 1x455ml Flying Goose
1 kus
Výhonky ředkvičky trio čerstvé 1x100g Little Luko
1 kus
Recept Romana Pauluse
Suroviny (10 porcí):
5 kachen
Cibule – 2 – 3 střední cibule
Čerstvý zázvor – cca 5 cm kus
Hoisin omáčka – 5–6 lžic
Bylinkové palačinky – cca 10 kusů
Připravujeme je podle svého receptu, např. s bylinkami (petržel, pažitka, bazalka) v těstě
Chilli majonéza – 5–6 lžic
Škvarky – podle potřeby na servírování
Klíčky ředkvičky – na dozdobení
Postup:
Kachny osolíme, naplníme cibulí a zázvorem a pečeme na 135 °C s párou 35% cca 2 hodiny. Kůži stáhneme, nakrájíme na kostičky a vypečeme v konvektomatu do křupava, scedíme a osušíme. Maso natrháme a smícháme s hoisin omáčkou. Takto připravené maso naplníme do bylinkové palačinky a zarolujeme.
Podáváme s chilli majonézou, škvarky a klíčky ředkvičky.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Husa s droby kalibrovaná mražená 4x4kg PL
16 kg
Cibule žlutá loupaná celá chlazená CZ 1x3kg
3 kg
Zázvor čerstvý dle váhy
1 kg
Hoisin omáčka 1x730ml Flying Goose
1 kus
Bazalka čerstvá 1x100g
1 balení
Pažitka čerstvá 1x100g
1 balení
Petrželová nať hladká čerstvá 1x500g
1 kus
Sriracha Mayo 1x455ml Flying Goose
1 kus
Výhonky ředkvičky trio čerstvé 1x100g Little Luko
1 kus