Distributor potravin
E-shop
E-shop

Suroviny (10 porcí):
Vepřová kotleta bez řetízku 2000g
Ardo směs Smokey BBQ 250g
Anglická slanina lisovaná krájená 200g
Olivový olej extra panenský 100g
Ardo Zeleninové hranolky 1000g
Sůl jedlá s jódem 10g
Pepř černý mletý 1g

Postup:
Kotletu si nakrájíme na jednotlivé porce o hmotnosti cca 200g. Takto připravené steaky si namarinujeme směsí Smokey BBQ, kterou promícháme s olivovým olejem. Jednotlivé porce opečeme na pánvi z obou stran. Jakmile je kotleta opečená, tak ji přendáme na plech, na jednotlivé porce vložíme plátek anglické slaniny a dopečeme v rozehřáté troubě při teplotě 200°C po dobu cca 8-10 minut. Zeleninové hranolky si připravíme v troubě při teplotě 200°C po dobu cca 20- 25 minut.