Distributor potravin
E-shop
E-shop

Ingredience krém (10 porcí):
1800ml Mandarinkové šťávy
1kg Bílá čokoláda
125g Přepuštěné máslo
12g Želatina plátková
5ks Kůra z mandarinky
950g Smetana

Postup:
Mandarinkovou šťávu svaříme na polovinu. Želatinu necháme nabobtnat ve studené vodě. Do nádoby vložíme čokoládu, přepuštěné máslo, nastrouhanou mandarinkovou kůru a zcezenou nabobtnanou želatinu. Postupně přiléváme horkou mandarinkovou šťávu a mixujeme tyčovým mixérem. Za stálého mixování přilijeme smetanu. Takto připravenou směs necháme vychladit 4 hodiny, nebo přes noc.

Ingredience Panna cotta (10 porcí):
620g Jogurt bílý
500g Smetana
125g Cukr moučka
12g Želatina plátková

Postup:
Ve studené vodě necháme nabobtnat želatinu. Jogurt smícháme s cukrem a vyšlehanou smetanou. Želatinu vycedíme a rozpustíme ve vodní lázni, nebo v mikrovlnce. Želatinu vmícháme do jogurtové směsi a plníme do připravených forem. Necháme vychladit.

Ingredience mandlová drobenka (10 porcí):
250g Másla
250g Hladká mouka
5g vanilkový extrakt
250g Mandlová mouka
17g Amaretto
100g Plátky mandlí

Postup:
Všechny suroviny smícháme dohromady. Připravenou směs nadrobíme na plech s pečícím papírem. Pečeme na 160°C 15-20 minut.