Recepty
Cuketa s křupavou quinoou a kváskovou omáčkou
Doba přípravy:
1 hod.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
10 porcí:
Cuketa 800g
Čerstvý zázvor 50g
Česnek 50g
Sůl, Pepř
Křupavá quinoa:
Quinoa 100g
Sůl
Olej na smažení
Postup:
Quinou uvaříme v osolené vodě do měkka, vycedíme, osušíme a po té smažíme v rozpáleném oleji do zlatova.
Kvásková omáčka:
Droždí 100g
Šalotka 50g
Česnek 10g
Olivový olej 10ml
Bílé víno 150ml
Vývar 150ml
Smetana 150ml
Postup:
Droždí nadrolíme na plech s pečícím papírem a pečeme na 180°C 20min. Šalotku a česnek orestujeme na oliv oleji, zalijeme vínem, svaříme na polovinu, přidáme vývar, svaříme na polovinu, přidáme smetanu a provaříme. Rozmixujeme s pečeným droždím, ochutíme solí a pepřem.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu