Distributor potravin
E-shop
E-shop

10 porcí:
Cuketa 800g
Čerstvý zázvor 50g
Česnek 50g
Sůl, Pepř

Křupavá quinoa:
Quinoa 100g
Sůl
Olej na smažení

Postup:
Quinou uvaříme v osolené vodě do měkka, vycedíme, osušíme a po té smažíme v rozpáleném oleji do zlatova.

Kvásková omáčka:
Droždí 100g
Šalotka 50g
Česnek 10g
Olivový olej 10ml
Bílé víno 150ml
Vývar 150ml
Smetana 150ml

Postup:
Droždí nadrolíme na plech s pečícím papírem a pečeme na 180°C 20min. Šalotku a česnek orestujeme na oliv oleji, zalijeme vínem, svaříme na polovinu, přidáme vývar, svaříme na polovinu, přidáme smetanu a provaříme. Rozmixujeme s pečeným droždím, ochutíme solí a pepřem.