Recepty
Hovězí Flank steak s kukuřicí Mexicana, batátové hranolky
Doba přípravy:
1 hod.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Hověží Flank steak vcelku mražený Konkret cca 1,5kg
1,5 kg
Batátové hranolky 9x9mm mražené 1x2kg FarmFrites
2 kg
Kukuřice zrno mražená 1x2,5kg Vinica
2,5 kg
Salsa Mexicana pálivá zeleninová omáčka 1x850ml Nuevo Progreso
1 kus
Majonéza Professional chlazená 1x5l Hellmann's
5 kg
Olivový olej extra panenský sklenice 1x1l Ondoliva
1 kus
Ingredience (10porcí):
1500g Hovězí Flank steak
1000g Kukuřice mexicana
50g Směs salsa
1500g Batátové hranolky
50g Olivový olej
150g Majonéza
Sůl, Pepř
Postup:
Steak opečeme z obou stran, osolíme, opepříme a doděláme na požadovaný stupeň propečení.
Majonézu rozmixujeme se salsou, dle potřeby povolíme vodou, dosolíme a necháme rozležet.
Kukuřici prohřejeme na pánvi. Batátové hranolky osmažíme do zlatova.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Hověží Flank steak vcelku mražený Konkret cca 1,5kg
1,5 kg
Batátové hranolky 9x9mm mražené 1x2kg FarmFrites
2 kg
Kukuřice zrno mražená 1x2,5kg Vinica
2,5 kg
Salsa Mexicana pálivá zeleninová omáčka 1x850ml Nuevo Progreso
1 kus
Majonéza Professional chlazená 1x5l Hellmann's
5 kg
Olivový olej extra panenský sklenice 1x1l Ondoliva
1 kus