Recepty
Glazované cukrové lusky s grilovanou vepřovou panenkou a petrželovým pyré
Doba přípravy:
1,5 hod.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Vepřová panenka bez řetizku s palcem chlazená EU cca 0,5kg
0,5 kg
Hráškové lusky cukrové mražené 1x2,5kg Ardo
2,5 kg
Petržel kostky mražené 1x2,5kg Vinica
2,5 kg
Kaše bramborová (Mash) mražená 4x2,5kg FarmFrites
10 kg
Mléko plnotučné trvanlivé 3,5% 12x1l
12 kusů
Med květový (luční) 1x900g Medokomerc
1 kus
Ingredience:
2kg Vepřová panenka
300ml Mléko
300g Máslo
1kg Cukrové lusky háškové
1,2kg Petržel kostky
300g Bramborová kaše
30g Med
Sůl, Pepř
Postup:
Hráškové lusky vložíme do horké osolené vody a následně je zachladíme, blanšírujeme. Poté vložíme do rozehřátého másla s medem a redukujeme, dokud nebude hrášek glazovaný. Ochutíme solí a pepřem.
Petrželové kostky vložíme do rozehřátého mléka s máslem a dusíme do měkka. Poté rozmixujeme na hladké pyré, přidáme bramborovou kaši.
Vepřovou panenku odblaníme, nakrájíme na jednotlivé porce, ochutíme solí a pepřem. Na prudce rozpálené pánvi s máslem panenku zatáhneme. V konvektomatu na 180 stupňů doděláme do růžova (cca 5 min.)
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Vepřová panenka bez řetizku s palcem chlazená EU cca 0,5kg
0,5 kg
Hráškové lusky cukrové mražené 1x2,5kg Ardo
2,5 kg
Petržel kostky mražené 1x2,5kg Vinica
2,5 kg
Kaše bramborová (Mash) mražená 4x2,5kg FarmFrites
10 kg
Mléko plnotučné trvanlivé 3,5% 12x1l
12 kusů
Med květový (luční) 1x900g Medokomerc
1 kus