Recepty
Krůtí Saltimbocca
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Krůtí prsní řízky chlazené dle váhy PL
1 kg
Prosciutto Crudo prokládané plátky chlazené 1x250g Coati
1 kus
Hráškové lusky cukrové mražené 1x2,5kg Ardo
2,5 kg
Směs 8 druhů bylinek mražená 1x250g Ardo
1 kus
Opečené brambory (Patata brava) mražené 1x1kg FarmFrites
1 kus
Šťáva k masu sypká 1x3,5kg Knorr
3,5 kg
Olivový olej extra panenský 1x5l Ondoliva
5 litrů
Ingredience na 10 porcí:
1500g Krůtí prsní řízky
300g Prosciutto šunka
1250g Hráškové lusky cukrové
50g Cibule
10g Směs bylinek
1500g Opečené brambory
100g Máslo
40g Šťáva k drůbežímu maso
500ml Olej olivový extra panenský
Postup:
Krůtí prso naplátkujeme, osolíme, položíme lístky šalvěje, zabalíme do Prosciutta a po obou stranách opečeme a doděláme.
Šťávu a opečené brambory připravíme dle návodu.
Na másle zpěníme cibuli, vložíme hráškové lusky, osolíme a prohřejeme. Na konec vmícháme směs italských bylinek a rajčata nakrájená na kostičky.
Na talíř servírujeme cukrové hráškové lusky, prokrojené maso, polijeme šťávou a ozdobíme lístkem šalvěje.
Brambory servírujeme extra na talířku, nebo společně se vším na talíři.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Krůtí prsní řízky chlazené dle váhy PL
1 kg
Prosciutto Crudo prokládané plátky chlazené 1x250g Coati
1 kus
Hráškové lusky cukrové mražené 1x2,5kg Ardo
2,5 kg
Směs 8 druhů bylinek mražená 1x250g Ardo
1 kus
Opečené brambory (Patata brava) mražené 1x1kg FarmFrites
1 kus
Šťáva k masu sypká 1x3,5kg Knorr
3,5 kg
Olivový olej extra panenský 1x5l Ondoliva
5 litrů