Recepty
Candát, hráškové pyré s koprem, omáčka z ryzlinku a zauzené slaniny guanciale
Doba přípravy:
1,5 hod.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
10 porcí:
Filety z candáta 1500g
Olej 50ml
Máslo 50g
Tymián 5g
Česnek 10g
Sůl, Pepř
Hráškové pyré:
Hrášek mraž. 500g
Kopr včetně stonků 40g
Citr. Šťáva ´20g
Sůl, Pepř
Vývar 120g
Postup:
Všechny suroviny vložíme do mixéru a rozmixujeme do hladka. Přepasírujeme přes jemné sítko.
Omáčka z ryzlinku a slaniny guanciale:
Guanciale 200g
Šalotka 125g
Bílé víno ryzlink 400ml
Vývar 400ml
Smetana 400ml
Postup:
Guanciale a šalotku orestujeme, zalijeme vínem, svaříme na polovinu, přidáme vývar, svaříme na polovinu, přidáme smetanu a provaříme. Rozmixujeme, ochutíme solí a pepřem.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu