Recepty
Studená hrášková polévka, chřestová panzanella, sušená šunka
Doba přípravy:
1 hod.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Ingredience (10 porcí):
3ks jarní cibulka
4 stroužky česneku
1,5l vývar
600g mražený hrášek
30g bylinky
200g creme fraiche
Sůl, pepř
Chřestová panzanella:
500g chléb
40ml olivový olej
2ks šalotky
500g chřest
200g hrášek
Sůl, pepř
Nasekanou jarní cibulku orestujeme na oleji, přidáme nasekaný česnek, zarestujeme. Zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Hrášek s bylinkami a creme fraiche vložíme do mixéru, zalijeme horkým vývarem a rozmixujeme do hladka. Přecedíme přes jemné sítko a dáme zchladit.
Chléb pokrájíme na kostičky o hraně 1cm, dáme na plech a pečeme na 150°C cca 15-20min.
Takto připravené pečivo smícháme s šalotkou, chřestem, hráškem a olivovým olejem. Podáváme s vychlazenou polévkou.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu