Recepty
Rybí steaky s bylinkami, orestované miniklasy a pečené brambory
Doba přípravy:
1 hod.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Obalované rybí steaky nemleté s bylinkami 125g mražené 1x3,25kg Frosta
3,25 kg
Brambory se slupkou předvařené 28-40mm (Parisiennes) chlazené 6x2kg FarmFrites
12 kg
Pažitka čerstvá 1x100g
1 balení
Máslo PL chlazené 1x250g
1 kus
Kukuřičné klasy mini mražené 1x2,5kg Ardo
2,5 kg
Olivový olej z pokrutin (pomace) 1x5l Apetol
5 litrů
Ingredience (10porcí):
1,25kg Obalované rybí steaky s bylinkami
30g Máslo české
700g Kukuřičné klasy
100g Pažitka
2kg Předvařené brambory se slupkou
15ml OIivový olej extra panenský
Pepř a sůl
Postup:
Obalované rybí steaky smažíme v oleji na 190 stupňů do zezlátnutí. Kukuřičné miniklasy orestujeme na olivovém oleji. Dochutíme solí a pepřem. Po odstavení pánve z ohně, zašleháme máslo do jeho rozpuštění. Brambory pečeme v konvektomatu do jejich zezlátnutí. Dochutíme čerstvou pažitkou, solí a čerstvým mletým pepřem.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Obalované rybí steaky nemleté s bylinkami 125g mražené 1x3,25kg Frosta
3,25 kg
Brambory se slupkou předvařené 28-40mm (Parisiennes) chlazené 6x2kg FarmFrites
12 kg
Pažitka čerstvá 1x100g
1 balení
Máslo PL chlazené 1x250g
1 kus
Kukuřičné klasy mini mražené 1x2,5kg Ardo
2,5 kg
Olivový olej z pokrutin (pomace) 1x5l Apetol
5 litrů