Recepty
Marinovaná rebarbora, skořicová pěna, jahodový sorbet
Doba přípravy:
1 hod.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
10 porcí:
Rebarbora 500g
Růžové víno 250ml
Cukr třtinový 100g
Badyán
Postup:
Rebarboru očistíme a nakrájíme na kostky o hraně 0,5 cm. Víno přivedeme k varu, přidáme cukr a badyán a provaříme. Rebarboru zalijeme připraveným horkým rozvarem a dáme zchladit.
Skořicová pěna:
Smetana 35% 500ml
Bílá čokoláda 185g
Dextróza 45g
Želatina 6g
Skořice 4g
Postup:
Nahřejeme polovinu smetany s dextrózou a skořicí na 60°C, poté přidáme nabobtnanou želatinu. Nalejeme na bílou čokoládu, přidáme zbylou smetanu a pomocí tyčového mixéru mixujeme do hladka. Přikryjeme fólií a necháme alespoň 4 hodiny v lednici. Poté vyšleháme.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu