Distributor potravin
E-shop
E-shop

Ingredience na 10 porcí:
1500g Krůtí prsní řízky
300g Prosciutto šunka
1250g Hráškové lusky cukrové
50g Cibule
10g Směs bylinek
1500g Opečené brambory
100g Máslo
40g Šťáva k drůbežímu maso
500ml Olej olivový extra panenský

Postup:
Krůtí prso naplátkujeme, osolíme, položíme lístky šalvěje, zabalíme do Prosciutta a po obou stranách opečeme a doděláme.
Šťávu a opečené brambory připravíme dle návodu.
Na másle zpěníme cibuli, vložíme hráškové lusky, osolíme a prohřejeme. Na konec vmícháme směs italských bylinek a rajčata nakrájená na kostičky.
Na talíř servírujeme cukrové hráškové lusky, prokrojené maso, polijeme šťávou a ozdobíme lístkem šalvěje.
Brambory servírujeme extra na talířku, nebo společně se vším na talíři.