Distributor potravin
E-shop
E-shop

Ingredience (10porcí):
1500g Králičí stehna zadní
200g Slanina
1250g Fazolové lusky
15g Zeleninový bujón
50g Světlá jiška
50g Cibule bílá kostky
100g pod svíčkovou kostky
500ml Smetana
1500g Gnocchi
50g Hořčice dijonská
Sůl, Pepř

Postup:
Králičí stehna den dopředu naložíme do hrubé soli a bylinek. Druhý den stehna opláchneme od zbytku soli, osušíme a opečeme je na oleji do zlatova.
Na výpeku zarestujeme základ pod svíčkovou, cibuli a česnek, přidáme hořčici a zarestujeme. Zalijeme připraveným zel. vývarem a pomalu dusíme do měkka. Hotová stehna vyndáme, omáčku zahustíme jiškou, zjemníme smetanou, krátce provaříme, dochutíme a rozmixujeme. Dle potřeby přecedíme. Gnocchi uvaříme v osolené vodě a orestujeme do zlatova.
Slaninu na nudličky orestujeme, přidáme překrájené zelené fazolky, prohřejeme, osolíme a opepříme.