Recepty
Hovězí líčka sous-vide s omáčkou z červeného vína, bramborovo-dýňové pyré
Doba přípravy:
1 hod.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Hovězí konfitovaná líčka sous-vide chlazená Selský Grunt cca 1,5kg
1,5 kg
Dýňové pyré mražené 1x1kg Ardo
1 kus
Kaše bramborová (Mash) mražená 4x2,5kg FarmFrites
10 kg
Žampiony plátky mražené 1x2,5kg Viking Frost
2,5 kg
Petrželová nať hladká čerstvá 1x500g
1 kus
Smetana na vaření 12% 1x1l Kunín
1 kus
Demi Glace Fond 1x1kg Chef Club
1 kus
Červené sladké víno 1x0,75l Old Porter
1 kus
Ingredience (10porcí):
1500g Hovězí líčka sous-vide
750g Dýňové pyré
500g Žampiony plátky
20g Petrželová nať
750g Bramborová kaše
150g Máslo
100ml Smetana na vaření
20g Demi Glace omáčka
25g Cukr krupice
500ml Víno červené
Postup:
Červené víno zredukujeme s rozmarýnem na glazé a dle potřeby dosladíme, přidáme hotový demi glace, krátce povaříme, zjemníme máslem a přecedíme. Líčka ohřejeme a před podáváním oglazujeme v hotové omáčce.
Bramborovou kaši s dýňovým pyré, máslem a smetanou prohřejeme, dle potřeby dosolíme.
Žampiony orestujeme a přidáme nasekanou petrželku.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Hovězí konfitovaná líčka sous-vide chlazená Selský Grunt cca 1,5kg
1,5 kg
Dýňové pyré mražené 1x1kg Ardo
1 kus
Kaše bramborová (Mash) mražená 4x2,5kg FarmFrites
10 kg
Žampiony plátky mražené 1x2,5kg Viking Frost
2,5 kg
Petrželová nať hladká čerstvá 1x500g
1 kus
Smetana na vaření 12% 1x1l Kunín
1 kus
Demi Glace Fond 1x1kg Chef Club
1 kus
Červené sladké víno 1x0,75l Old Porter
1 kus