Pečená krůtí prsa se salátem s brusinkami
Doba přípravy:
1 hod.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Krůtí prsní řízky chlazené dle váhy VAC PL
1 kg
Kanadské brusinky sušené (klivka) 1x500g Ensa
1 kus
Směs 8 druhů bylinek mražená 1x250g Ardo
1 kus
Pepř černý mletý 1x500g Dafo
1 kus
Sůl jedlá kamenná s jódem 12x1kg Solné mlýny
12 kusů
Olivový olej extra panenský 1x1l Bassta
1 kus
Balsamický ocet z Modeny I.G.P. 1x3l Varvello
3 litry
Postup:
Krůtí prsa nakrájíme na jednotlivé porce ,okořeníme solí a pepřem, potřeme olejem, vložíme
do pečící nádoby s pečícím papírem a pečeme v rozehřáté troubě na 180 °C po dobu cca 35
minut. Následně necháme dojít cca 5 minut v teple. Krůtí prsa podáváme se salátem z řeřichy dozdobené brusinkami a přelité zálivkou s balsamika a olivového oleje.
Suroviny (10 porcí):
Krůtí prsní řízky 1500g
Brusinky sušené 100g
Řeřicha lístky 150g
Pepř černý mletý Gurmeko 2g
Sůl jedlá s jodem Lagris 10g
Olivový olej extra panenský 100ml
Balsamický ocet 50ml
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Krůtí prsní řízky chlazené dle váhy VAC PL
1 kg
Kanadské brusinky sušené (klivka) 1x500g Ensa
1 kus
Směs 8 druhů bylinek mražená 1x250g Ardo
1 kus
Pepř černý mletý 1x500g Dafo
1 kus
Sůl jedlá kamenná s jódem 12x1kg Solné mlýny
12 kusů
Olivový olej extra panenský 1x1l Bassta
1 kus
Balsamický ocet z Modeny I.G.P. 1x3l Varvello
3 litry