Distributor potravin
E-shop
E-shop

Suroviny (10 porcí):
Tuňák žlutoploutvý filet – hřbet svíčková „LOINS“ 2000g
1Olivový olej extra panenský 100g
Cuketa 200g
Lilek 200g
Paprika řezy tří barev 200g
Šalotka 100g
Cherry rajčata 100g
Česnek drcený porce 20g
Citron 50g
Sůl jedlá s jódem 10g
Pepř černý celý G1g
Tymián 2g

Postup:
Z rozetřeného česneku, olivového oleje, soli, pepře a citronové šťávy připravíme marinádu. Porce ryby jí potřeme, necháme odležet a grilujeme z obou stran cca 3 minuty. Maso musí být při rozříznutí uprostřed růžové, nesmí být vysušené. Na oleji krátce osmahneme lilek s cuketou, přidáme nakrájenou šalotku, papriku a cherry rajčata. Ochutíme solí, pepřem a tymiánem. Steak z tuňáka před podáváním rozřízneme a podáváme s grilovanou zeleninou.