Distributor potravin
E-shop
E-shop

Suroviny (10 porcí):
Dančí maso na guláš 1500g
Baby karotka 150g
Celer kostky 100g
Petržel kostky 100g
Cibule bílá kostky 100g
Olej řepkový 1dcl
Červené víno 0,7 l
Hovězí bujón Knorr 0,5 l
Cukr krystal 10g
Sůl jedlá s jódem 20g
Brusinky 50g
Bobkový list celý 1g
Nové koření celé 1g
Pepř černý mletý 1g
Citron 20g
Petrželová nať 5g
Tradiční český bramborák FarmFrites 1500g

Postup:
Do kastrolu nalijeme olej a na malém ohni necháme orestovat cibulku. Přidáme dančí gulášové maso, které jsme osolili a opepřili a orestujeme jej. Následně přidáme kořenovou zeleninu, opětovně orestujeme, přidáme červené víno, vývar, bobkový list a nové koření. Kastrol zakryjeme pokličkou
a necháme vše dusit do měkka. Během dušení směs v kastrolku promícháme. Maso vyjmeme spolu s polovinou zeleniny, šťávu rozmixujeme ponorným mixérem, vše vrátíme zpět do hrnce, dochutíme, přidáme brusinky a prohřejeme. Na závěr přidáme plocholistou petrželku. Vhodná příloha: Tradiční český bramborák FarmFrites.