Recepty
Filé porce premium na zelenině s bramborem a citronovo-máslovou omáčku
Doba přípravy:
1 hod.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu
Ingredience (10 porcí):
2000g Filé porce Premium
1250g Zeleninová směs s kukuřicí
5g Pažitka
1500g Předvařené brambory
95g Citronovo-máslová omáčka
100g Máslo
50g Olej řepkový
20g Sůl
1g Pepř
Postup:
Filé naskládáme na vymazaný plech, osolíme a upečeme při 200 stupních do zlatova. Dle návodu připravíme citronovo-máslovou omáčku. Zeleninovou směs prohřejeme na másle a osolíme. Předvařené brambory ohřejeme, osolíme a posypeme nasekanou pažitkou. Na talíř servírujeme brambory, zel. směs, filé a přelijeme omáčkou.
Seznam ingediencí
které si můžete objednat u nás v e-shopu