Distributor potravin
E-shop
E-shop

10 porcí:

Filety z candáta 1500g
Olej 50ml
Máslo 50g
Tymián 5g
Česnek 10g
Sůl, Pepř

Hráškové pyré:
Hrášek mraž. 500g
Kopr včetně stonků 40g
Citr. Šťáva ´20g
Sůl, Pepř
Vývar 120g

Postup:
Všechny suroviny vložíme do mixéru a rozmixujeme do hladka. Přepasírujeme přes jemné sítko.

Omáčka z ryzlinku a slaniny guanciale:
Guanciale 200g
Šalotka 125g
Bílé víno ryzlink 400ml
Vývar 400ml
Smetana 400ml

Postup:
Guanciale a šalotku orestujeme, zalijeme vínem, svaříme na polovinu, přidáme vývar, svaříme na polovinu, přidáme smetanu a provaříme. Rozmixujeme, ochutíme solí a pepřem.