Distributor potravin
E-shop
E-shop

Vše pro vaši pizzerii za TOP CENY

U nás najdete vše, co potřebujete pro přípravu perfektní pizzy! Naše široká nabídka kvalitních surovin vám pomůže vytvořit tu nejlepší pizzu.

Od lahodných rajčat a italské mozzarelly až po speciální mouky a chutné uzeniny – vše za skvělé ceny a snadno dostupné na našem e-shopu. Prozkoumejte naši nabídku a objednejte si vše potřebné.

Pro dokonalou pizzu je základem kvalitní rajčatový základ. Nabízíme šťavnatá a zralá rajčata, která dodají vaší pizze autentickou italskou chuť. Od drcených rajčat až po hotové omáčky – u nás najdete vše pro přípravu toho nejlepšího základu.

Mozzarella je srdcem každé pizzy. Nabízíme různé druhy mozzarelly – od čerstvé přes strouhanou až po bloky – abyste dosáhli dokonalého roztažení a chuti na každém plátku pizzy.

Pro perfektní těsto potřebujete mouku s ideálními vlastnostmi. V naší nabídce najdete speciální mouky určené přímo pro přípravu pizzy.

Obohaťte svou pizzu chutnými olivami nebo intenzivní chutí ančoviček. Naše konzervované produkty jsou vybírány s ohledem na nejvyšší kvalitu a zaručují výraznou chuť a vůni.

Široký výběr uzenin, které jsou skvělou volbou pro každou pizzu. Uzeniny dodají vaší pizze tu pravou chuť a vůni.

Nezapomeňte na správné balení!